За контакти с нас, моля обадете се на посочените телефони или ни пишете на office@knauf-mazilki.com Нашите специалисти ще се свържат с Вас във възможно най-кратък срок, за да обсъдят с Вас проекта за реализация.

Екипът ни е от професионалисти с дългогодишен опит в сферата на строителството и ремонтите. Ние ще Ви предложим най-доброто решение на достъпна цена. Работим в град София, град Варна, град Пловдив и град Бургас.

Нашите основни услуги са полагане на машинна мазилка, машинна шпакловка и машинно боядисване. За повече информация, разгледайте по-подробно услугите, които предлагаме. Работим с висококачествени материали Кнауф и професионална техника. Кнауф гарантират оптимална функционалност, качество и безопасност.

Свържете се с нас на посочените данни за контакти и получете най-изгодната оферта. Крайната цена се определя индивидуално за всеки клиент спрямо дебелината на мазилката, материала, както и сложността на определен обект. Нашите услуги покриват цялостния процес от консултации и планиране, проучване и разработка на проект, дизайн и реализация на проекта. Ще получите безплатна консултация на телефон 0877 03 00 34 и 0896 609 553 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС ?

  • Ние сме екип от професионалисти
  • Имаме дългогодишен опит в сферата на строителството
  • Разполагаме с необходимата професионална техника
  • Използваме високачествени материали
  • Работим на достъпни цени
  • Ценим нашите клиенти

Последвайте ни

Контакти

(+359) 896 60 95 53 

(+359) 877 03 00 34

Email

tag